dimecres, 10 de desembre del 2008

Un dia difícil de portar


Avui ha estat un d'aquells dies que ningú voldria trobar-se. Una jornada on la Bulma (la megua gosseta ens ha dit adéu). Una pastor Alemany creuada de 8 anys, color negre-vermell-foc, que vivia, treballava i sense cap dubte, formava part de l'equip laboral de la depuradora. Una gossa desperta, llesta, neguitosa, obedient, atlètica, carinyosa i per sobre de tot; FIDEL. Tenia una gran facilitat per trobar l'àngle més adient per control.lar-te en tot moment. Amb un parell de mesos d'edad van introduir-la a les instal.lacios de l'EDAR. En aquest complexe, el Sam (un altre Pastor Alemán), la va rebre encantat de la vida. Fruit d'aquest aparellament van nèixer 10 preciosos cadells. El Charly, fill d'aquesta, és l'autèntic amó i senyor de la seva herència. Els últims 4 anys, han estat uns episòdis difícils per tots. La Bulma va patir els efectes d'una malaltia crònica anomenada Hipotiroïdisme. Un quadre registrat com a conseqüència d'una descompensació hormonal un cop passat el quantiós part. Un bon grapat de veterinàris, fàrmacs, proves, analítiques, han estat els elements més sol.licitats per Bulma. Uns elements, que si més no, l'han permés conviure amb la malaltia i al mateix temps, tot un obsequi per disfrutar-la més estona. Però una degeneració lentíssima i dolorosa han marcat el camí d'un desenllaç tràgic i definitiu. Després de 3 dies sense alè de ré, sense forçes per aixecar-se i amb una mirada perduda a l'horitzó, Bulma ens diu adéu. Un gest carinyós, amb uns ulls plorosos i un fins sempre gosseta bonica megua!!!

El protocol de la pèrdua d'aquest meravellós amic ha estat força dur. I com a bona atleta que era en els seus millors moments ... ens hem armat de forçes i cap a Ascó per trotar una estona a la seva memòria.

9,25 kms en 43' totals a ritme de 4'39''/km, amb frec. card. mitja de 157 ppm i 174 ppm de màxima. Els primers 6,40 kms en un temps de 30'13'' a ritme de 4'43''/km i frec. card. mitja de 153 ppm i una màxima de 163 ppm. Els últims 2,84 kms en un temps de 12' 46'' a ritme de 4' 29''/km i frec. card. mitja de 167 ppm i màxima de 174 ppm. Tarda de molta fred i vent, sensacions musculars prou bones i uns ulls humits de llàgrimes transmeten el pesar per un ésser irrepetible.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Heu estat un bon grapat d'amics, que un cop us heu enterat del fet, heu marcat uns números per trucar-me i animar-me. Tots tenieu coneixement de 1a mà el que volia dir Bulma per a la meva persona per aquest motiu: Una abraçada a tots ... que tenim al Charly. Sen's dubte el millor homenatge a ella. Gracies a tots!!!

Anònim ha dit...

Osti Albi... no sabia res!
Un petonet i després parlem!
Mua