dijous, 22 de gener del 2009

Descans Actiu


Dijous mercat. Matí amb una mica de frescor, però seguint la tònica dels darrers dies. Temperatura màxima de 10ºC i alguna goteta del cel va caient de tant en tant. Avui optarem per descans, tot i tenir "mono" d'activitat i acabant a les pistes de tennis. Un piloteig amb Pau i Ricardo, tot i ser a un ritme baix i de costellada. Cal recuperar cames i treuren's aquestes molèsties per sobre-càrregues. Per cert! Cal tenir informat al personal; que aquest proper cap de setmana es disputa el Campionat d'Espanya de Triatló d' hivern a Llanos de l' Hospital (Benasque). I com ja va sent habitual, l'amic Pantani pendra part a la prova megaduríssima, un cop més. Aprofitant el moment; tot el suport per aquest "sonat" i esperem rebre les seves millors sensacions. Sort Paio!!! Al tard visita a casa Pollo i foto per l'album amb Gemma i Núvol, on la imatge ho diu tot (relax i tranquil.litat nois!!!).

2 comentaris:

joan ha dit...

com es que no has penjat a la capçalera una foto fent SURF, DAMUNT de la taula en lloc de treure-la a passejar per la sorra ??? je,je,je...

Anònim ha dit...

Pantani! Sort a la cursa. Te'n recordes que este dia li va costar tres quarts d'hora sortir de l'aigua? I jo em vaig "lesionar" a la nit? Òstia quin dia!