dimarts, 13 de gener del 2009

Més del mateix!


Ens hem aixecat i ja ni ens hem acurat per mirar el temps que feia. Núvol, boira alta, fred ... Tot i que a partir de les 18h, sembla ser que hi ha un canvi. S'aixeca el vent i començen a caure unes gotes d'aigua, poqueta cosa, ara fot menys fred! Aquest migdia veient les noticies de TV3 m'emocionat amb un reportatge sobre la preparació canina per a pirena 2.009. Tot flipat de la vida, en acabar la jornada laboral, prenem a Charly a trotar tots dos. Feia tant de temps que no anavem ... La idea era fer un running de 10 kms a ritme de 4'45''/km. L'amic sotmés al seu espai "reduït" comença a despendre una energia, que ni Bekele en òptim estat de forma. Charly marcant el ritme direcció Sebes. Pujada per l'asfaltat direcció Mas de les Cigonyes i tornem cap al Polígon. A partir del Mas del director, el compi ja demanava l'hora, estava fet un cromo. Gairebé com jo, a la Cursa de Festes Majors... Has anat massa ràpid noi! Quin poc conèixement (com l'amo). Fem cap al Polígon i l'amenaço dient-li que es quedi al costat de la furgo. I tant que m'entés, solsament l'hi feia falta un Aquarius i un Lecturas, al paio. Jo encara tenia 1 km per complir l'entrenament. Temps total 43'54'' en recòrrer 10,04 kms a ritme mig de 4' 22''/km. Frec. card. mitja de 161 ppm i màxima de 174 ppm. Pujem al cotxe, Charly, jo i la seva super llengua (justet entrava al "maletero"). Avui dormirà pla el campió. Premi per Charly; 900grms de pinso i 850 grms de carn de vaca amb verdures. La foto és d'avui abans del running.

4 comentaris:

joan ha dit...

per un moment he pensat k anaves a dir que a partir de les 18h sortia el SOL !!! je,je,je...Si vols demà li faig una foto al solet i te l'envio !

Anònim ha dit...

Albi, Albi, que ets capaç de carregat al pobre Charly. Poc a poc amb l'amic home!!!

Anònim ha dit...

Ostic, quina maquina esta fet el Charly! Aviam si et guanyara ara. Avui he estrenat les Saucony, fent 40' i de moment bones sensacions.

Ens veiem. Salut!

Anònim ha dit...

Charly, fa hores que està clapant! S'ha portat com un campió, tot i que caldrà anar més poc a poc. Les Saucony estàn fora de lloc per tenir males sensacions. Cuida't el dit i salut Pau.