dilluns, 26 de gener del 2009

Estem a Flix o Hospitalet?

Com diu la dita: No pot tenir-se tot en aquest món! Ara que justet fa fred, que la pluja ni tant sols mulla els carrers ... ventada del 15. Per aquí dalt les grues van fent maniobres per "decapitar" els pins que durant molts anys han estat els veins d'aquestes contrades. Han format part de la llar de molts "muixons", on els matins de bon temps es deixava anar el cant dels seus inquilins. Personal de serveis de l'ajuntament desbroçaven i tallaven els troncs per al seu transport i d'aquesta manera retirar-los definitivament. És cert, que han estat un veritable perill aquestes darreres jornades de vents huracanats ... Però si algú marca la seva força sense opció a un contratac: aquesta és la natura. Au pues, malgrat l'aire i les poques ganes per trotar, aquí no val aturar-se. Entrenament a Ascó dividit en dos parts. La primera un escalfament de carrera suau per posar-nos al circuit de cross i fer unes voltes a ritme ràpid i lluitant amb el vent de cara. Temps total: 28' 3'' a ritme mig de 4'29'' km per fer uns 6,24 kms. Ritme el km per voltes: 4'21'', 4'26'', 4'24'', 4'26'', 4'23'' i 4'22'' (una mitja de 4'25''/km dins el circuit). Frec. Card. mitja de 160 ppm i màxima de 175 ppm. L'altra part ha estat a l'exterior de la pista de tartà després d'estar recuperant 5'. Carrera progressiva a ritme suau per acabar a ritme de 4'30''/km l'últim km. Distància total de 7,30 kms en 34'21''. Ritme mig de 4'42''/km, Frec. Card mitja de 152 ppm i màxima de 161 ppm. Sensacions d'avui; al circuit de cross i a les pujades he notat molèsties a la zona lumbar (tensionament del cos al córrer amb vent), més tard i dalt de l'estadi; tot normal. També s'ha manifestat, de forma lleugera el psoas dels trons, però pot aguantar-se. Avui video dels Dire Straits amb el seu compi Eric Clapton.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Concert dels Dire Straits a l'any 1.988 a Londres a l'estadi de Wembley. Els "solos" de guitarra no tenen malbaratament possible, amb aquest parell de mags de la música.

Anònim ha dit...

casi,casi com jo jugant al guitar here(o com se digui)este de la WII de munt nevot.
Nomes me falte el public i el micro , tot un espectecle .

Anònim ha dit...

Tú ets un paio modern! Amb l'alta tecnologia si senyor! Ja m'heenterat que diumenge vas fer una tiradeta amb la bike i després a trotar ... un moixonet Xavvv!!!