diumenge, 25 de gener del 2009

Després de la tempesta; Retorn a la calma!


Aquest diumenge hem aprofitat per dormir i deixar de banda despertadors, horaris i entrenaments. El vendavalt d'ahir ens ha deixat la població dels pins una mica "tocada". Algún que altre carrer, no disposava de llum, ahir a la nit i fins i tot, un semàfor als 4 camins s'agafat els seus dies de vacançes. Aquesta setmana hem sumat 67 kms de run i un cop la batussa d'ahir amb el finisher de Trepa i el Cerç; optarem per descans total. El matí ha estat amb sol, més tard núvols i precipitació de 2,5 l/m2 i de fred poca. Per una altra banda, destacar la participació de Pantani al Campionat d'Espanya de Triatló d'hivern, aquest matí a Llanos de l'Hospital (Benasque). Soportar uns -10ºC amb una cursa de 10 kms d'esquis de fons, 5 kms remolcant una Bike damunt del gel i còrrer 5 kms per la neu, no està a l'abast de tots els mortals. Finalment un flixanco a la 78 a posició dels 119 acabats a la prova. Enhorabona Makina! I també anomenar al Xavier Jornet que ha estat 2on a una cursa de Mountain a la localitat d'Alcañiz. Molt bé Xavier! Records a la Ingrid Pino que va fer 2a a un control el dissabte a la prova dels 600 mtrs amb un registre d' 1' 41'' (aixó és anar molt ràpid!!!). I a tota la resta, animar-nos per encetar la setmana que ja tenim a l'altre cantó del carrer. La foto, d'aquest matí donant un cop d'ull als ametllers i estirar les cames. Per cert! Charly s'ha "cascat" un tiempazo de la Bassa al Mas. Ok per Charly també!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Tots aquells que no ens conèixen, que de lluny escolten mots com curses, entrenaments, polsacions, pas per km, triatlons, cervélo ...optariem per englobar-nos dins un conjunt sectari sense sentit. Tenir un entorn d'amics i persones estimades amb el mateix neguit a una llista de prioritats, avui per avui no té preu. Formar part dels Ñoño, Xavier, Pantani, Trepa, Ramonet, David, Pau, Pitoi ... és un regal del moment creat per una amistat sincera i persistent. Posar al meu bloc un registre d'algú d'ells a una prova "x", és sinòmin d'admiració i orgull. Assolir les vostres fites representen victòria per tots nosaltres. Un "Feeling" capaç de tenir accés al mes blindat d'esperit. Solsament cal comprovar la nostra situació actual ... Tinc bici de carretera ( ni de nen, vaig tenir al "tupi" aquest juguet) i per les postres: Un tal Bull, està sotmés dins un projecte ambiciós i real per l'adquisició d'una bici. I això companys, no és cap tonteria. Veieu com tot aquest món, te un mèrit?

Anònim ha dit...

Com sempre! Quan la inspiració la poses a les lletres, no hi ha ritme que et supero Colibri!

Anònim ha dit...

No és per a tan home! Avui m'has agafat "tontorron" i el bloc s'ha resentit. Salut i kms!!!

joan ha dit...

molts km's... i la compe ? i la compe ? ESPAVIL !

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Osti tú, quina empalagada, nils merenges del sr. Tertuliano!!!

Unknown ha dit...

EI ALBI, MOLTES GRÀCIES, PER PER FER AQUETS COMENTARIS DELS MEUS RESULTATS!!!! XDXDXD WENO TE DE DIR QUE JA A SORTIT EL TEMPS OFICIAL, I ES DE 1'42 JEJEEJE,WENO DE TOTES MANERES VA SER MOLT RÀPID! PER SER EL PRIMER... WENO EL TEU BLOG CONTINUA ESTANT MOLT XULOOOOO!!!!!! JEJEJE....FINS AVIAT... DEWADEWDW...DXDXDXDXDXD, JEJEJEJE...

Anònim ha dit...

A Pantani li direm que no deixar de tenir raó, però paciència, ja retornarem ja... A l'historiador Pitoi, sense cap dubte la meva "parella de ball", que la senyoreta Irati li poso l'esquena al puesto que d'aquí no ré toca kilometres amb la bici. I per la Crack més crack de totes les de la Ribera, que prengo molta mel i aquest constipat l'aparco ràpidament. "Ke tremolo la Martina".