dissabte, 17 de gener del 2009

Fogueres de Sant Antoni!


Després de l'arrancada a Sant Antoni, on un sopar a la barbacoa, ahir a la nit, i amb un cheffman de champions (Trepa); aquesta nit segona tanda de brases. Aquest cop al mas d'Isidro, a les Valletes amb una logísitca escola Pantani , les dosis de delicatessen del Ramonet i un assortit de licors i llimonades made in Bull. Un matí de boira alta ens donava el bon dia i una temperatura una miqueta més alta, protagonitzaven l'inici del cap de setmana. El tema activitat física, també hem doblat. Aquest matí entrenament de carrera progressiva de 9,44 kms en 39'42''. Hem sortit de la depuradora fins el Mas de Forcades a ritme de 4'32''/km a una mitja de 152 ppm (dades fins la mitja volta i pendre el camí de tornada). A partir del gir hem baixat a 3'51'', 3'44'', 3'45'' i 3'44'' els kms 6, 7, 8,i 9 respectivament. Dades finals: 4' 12''/km de mitja a una Frec. Card. mitja de 162 ppm i màxima de 178 ppm. Val a dir que volia acabar amb 10 kms, però era forçar massa el tema (i possiblement no podia mantenir aquests ritmes!). He recuperat prou bé i ràpid, hem dinat i després del temps per la digestió... Segon entrenament. Aquest exercici permet conèixer el cos d'una manera més profunda. Tocava un trote a ritme de 5'/km per traçat irregular i trenca-cames. Distància total de 10,62 kms en 52'56'' a ritme de 4'59''/km. Frec. Card. mitja de 156 ppm i màxima 174. Sensacions: Fundit nois, no hi havien estímuls d'anar bé. Podiem trotar però tot anava per els núvols. Sense "chicha", com aquells moments finals de les mitjes maratons. La suada considerable i amb una xusclada de cara important. La foto del dia, pertany a la nit passada. Un sofa comodíssim pot originar aquests moments. Visca la Foguera de Sant Antoni!!!

3 comentaris:

joan ha dit...

"semejantes" vòlums i a estos ritmes sol pot dir una cosa makinilla, el teu cos t'està demanant GUERRA....COMPES JA !!!!

Anònim ha dit...

No tinc massa interés en fer alguna cosa a curt termini, tot i que està la Cursa de l'Oli de Les Borges d'aquí un parell de setmanes. També es deixa veure la Mitja de Gavà, però ara per ara vull disfrutar entrenant i anar quan realment hi han ganes. Després del tema Mollerussa vaig acabar molt tocat. Tinc clar que aniré a competir o a fer-ho a rebentar quan nota un progrés important. Els volums d'entrenament d'aquesta setmana han estat una mica l'excepció i caldrà observar la continuitat i el desenvolupament del treball a més llarg plaç. De totes formes, és cert que de vegades el cos voldría trobar-se amb un dorsal al pit i trencar amb tot. Tot arribarà!!!

Anònim ha dit...

Normal acabar en aquest estat amb el nivell d'entrenaments que portes. Joan té raó Albi! Espavil que la compe t'espera. Ens veiem a Gavà?