dissabte, 31 de gener del 2009

Dia de bicis!


De bon matí hem fet cap a Tortosa. Alguna que altra goteta del cel, però cap diluvi universal. El compi de Pollo s'ha comprat un parell de bicis i avui les anava a buscar. Per una banda una Goka de carboni amb componets Ultegra i per una altra un F1 a l'estil de la de Pantani. La Cervélo P3, un missil d'aquells que a menys de 30 km/h estàs al terra. D'activitat física; descans total. Després de l'etapa "dolomitica" d'ahir a la tarda, ja ja ja, i les molèsties al psoas, toca repós. Tota la tarda amb Pau de tècnic per fer un canvi de "pentinat" a la Bianchi. Ep! Impresionant treball del soci, sembla una altra bici nois. Aquesta nit, sopar amb David, Silvia i Bull, que per cert, feia temps no compartiem moments. La foto de la jornada, el Ferrari de Pollo i algú fent el ridícul al seu damunt. (justet sabria donar dos pedalades...)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostic noi, quina pinta fas demunt d'esta maquina! M'esteu posant les dents llargues en tanta maquina, haure de fer un pensament... Aviam si pots estrenar tu les actualitzacions de la Bianchi, que sembla una altra.

Salut!

joan ha dit...

ummmmmmmm, "pedaso pepino" company !!! quant t'acostumos a rodar a 40 km/h ja no res tornarà a ser lo mateix !!! nomès te falta vestir-la amb unes bones sabates k la facin "volar" tipo:
http://www.hedcycling.com/wheels/stinger9.asp o

http://www.zipp.com/wheels/detail.php?ID=22 !!!

Anònim ha dit...

Pantani! Ja tinc ganes de veure les 2 Cervélo juntes i les 2 Ridley amb els seus dorsals a una Tri. 4 Triatletes del poble junts, quina passada!!!

joan ha dit...

bueno, al març hi ha previst un control-test en forma de CRONO ! Allí serà un bon dia per veure totes les màquines i riders...