divendres, 2 de gener del 2009

Milla Nadalenca al poble



Aquest matí tornavem amb el quadre de sempre. No massa fred i alguna goteta de pluja. Per sort, no ha anat a més i per la tarda s'ha pogut disputar la Milla Nadalenca sense cap tipus de problema. Jornada força enrequidora a l'hora de posar-se a prova amb el món del running. Els més petits han portat les rialles més sinceres per el carreró Avinguda de Catalunya. Els mitjans colze a colze amb els seus companys de cole i amb algún que altre foraster amb cert nivell. Els veterans posant l'empenta i l'exemple, on els límits no existeixen. I els seniors, un conjunt de atletes d'alt nivell juntament amb els voluntariosos del poble. Els resultats són el de meyns; tot i que cal destacar la victòria en veterans de Joan Ramón Mur (clàssic atleta veterà del poble en aquesta prova). Evidentment el duel impressionant dels seniors entre el Llorenç Sales amb 4'54'' i el Cristian Gutierrez a 3'' (atlètes d'alt nivell de les nostres terres), on feien els revols al més pur estil F-1. Esmentar la participació en les seves categories respectives de la Ingrid Pino (ja té la mínima per als campionats d'Espanya) i la Marce (campiona estatal de velocitat en veteranes). Els runners del poble a tope, vam complir, on Trepa va destacar sobre la resta. I la cantera un excel.lent, tot i que havés estat millor amb més participació. Certament tot un espectacle amb majúscules. L'activitat física d'avui; Total: 1.630 mtrs (va canviar-se el gir per problemes de seguretat), temps de 5'34''. Ritme mig de 3'23''/km, frec. card. mija de 169 ppm i màxima? (no va registrar-se al programa).

4 comentaris:

Unknown ha dit...

HOLA ALBI, SOC INGRID, NOMES DIRTE, QUE LA MILLA NADALENCA DE FLIX, VA SER UNA XULADA,( VA SER LA PRIMERA CURSA I COPA DE L'ANY) ESPERO QUE L'ANY QUE BE, PUGUI TORNAR-LA A CORRER,PERÒ M'AGRADARIA FER LA MILLA SENCERA!!! JEJEJE WENO AQUI TE DEIXO L'ADREÇA DEL MEU BLOG:
http://ingridpino30.blogspot.com/
WENO FINS AVIAT...JEJEJEXDXDXDDEWDWEWDEW...

Anònim ha dit...

M'alegro un munt de la teva participació a la Milla del nostre poble. Esperem que aquesta primera copa del 2.009 es multipliqui per un bon grapat de guardons més. I sense cap dubte, i amb treball i sort, algún titol que saps molt bé, està al teu abast. Llàstima de la Mireia i l'altra noia que no recordo com es diu ... Ja lis pots dir que vaig trobar-les a faltar, a l'igual que al Gerard. Et contaré un secret amb majúscules; A l'Àlex (Ironman) i a mi sen's cau la "baba" el veure't trotar. Ets una crack!!!

Anònim ha dit...

Bones Albi!!!
Així la milla un éxit, no? M'alegro molt. EM sap greu no haver vingut però me'n vaig enterar aquell mateix dia i ja no em van poder portar. L'any que ve conta en mi i els de l' ATE que hi vindrem encantats.
Un petó

Anònim ha dit...

Quina sorpresa Mireia! Llàstima, tenia il.lusions de veure la calitat aglutinada per els nostres carrers. Ep! La tècnica i la humana. Si arribo a saver de les dificultats per venir... us venim a buscar. Os trobo a faltar, t'ho juro. Records.