dilluns, 12 de gener del 2009

Setmana sencera per davant!


Ja tornem a tenir una setmana completa. Un cop acabades les festes, les butxaques buides i tipets nutricionalment ...; ara toca pencar. El temps continua amb la mateixa tònica. Matí amb fred (tot i no glaçar) i un lleuger vent que tallava. Evidentment, el sol, ni rastre. A la tarda cap a Ascó, esperant que entrenant, ens "marcho" el fred del cos. Entrenament d'avui: Carrera continua a ritme àgil de 10,06 kms en 47'58'', a ritme mig de 4'46''/km. Frec. card. mitja de 149 ppm i màxima de 157 ppm. Uns estiraments i uns exercicis d'explosivitat i cap a les sèries de 3x1000: 3'46'' (159 ppm mitja i 172 ppm màxima), 3'39'' (167 ppm mitja i 178 ppm màxima) i 3'35'' ( 169 ppm mitja i 181 ppm màxima) recup. 120'' entre sèrie. Acabament amb trote molt lent de 2,25 kms en 12'20'' a ritme mig de 5'28''/km. Frec. card. mitja de 142 ppm i màxima de 148 ppm. La carrera continua, ens ha propiciat comoditat, les sèries força bé, el vent passe factura i més a un "chenchi" com jo. De totes formes, han estat uns exercicis per disfrutar. El fet de no anar a tope origina més plaer i per fí marxem cap a casa més "útils". Sí sí, de vegades amb prou feines trobem el cotxe per tornar ...La foto d'avui és per rememorar la persona i els moments màgics del Mas de Joan. Ah! i també per recordar aquest parell de papis flamants per segon cop.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Merci pel comentari!! M'ha costat d'escriure el text, però ha valgut la pena. Jo m'emociono cada cop que el llegeixo!

Déu n'hi do la teva foto, eh? :P

Ens veiem divendres o dissabte!

Anònim ha dit...

El Guns N'Roses aquell, és Ramonet?

Anònim ha dit...

Jeje... vosaltres com el vi! Com més temps passa millor! ;-)

joan ha dit...

fas los MIL a 3'46 i av ppm 159 ????? vols dir k ho has mirat be això al megacomputarointerestelarderunning ???????????? Revisa los datos k no cuadra !!!! SI es així estas fet un MAKINA cabró, ja no penso sortir a trotar amb tu macho que me faràs treure el fetge per la boca !!

joan ha dit...

nomès d veure la foto ja m'agafa mal de cap !!! mareeeeeeeeeeee

Anònim ha dit...

És la primera sèrie a pista, tot quadra. Solsament cal comprovar com vaig pujant a les altres dues i a més guarden un % d' igualtat de paràmetres entre mitjes i màximes. Pensa que la Milla de Jesús i Flix vaig tenir una mitja de 169 ppm i un ritme entre 3'21''/km - 3'25''/km i aixó que es tractava d'una compe i de 1.600 mtrs. De Makina, re de re, estic convençut que me fas la ratlla per la pista!!!

joan ha dit...

MAKINILLA, MES QUE MAKINILLA !!!!

Anònim ha dit...

Pantani! Tú que la teva memòria està a l'ordre del dia ... va ser aquell dia el descobriment del Licor de Mòra?

joan ha dit...

home, per part de la parella SI, va ser aquell dia, NO VA QUEDAR NI EL SURO...tu tambè me penso k el vas descobrir aquell día !!! ramonet ja havia fet de les seves per zarautz...