dissabte, 13 de desembre del 2008

Barça-Madrid


Aprofitem el moment i actualitzem el blog, que d'aquí un parell d'hores toca futbol. Un partit, que sembla ser que s'hagi jugat abans de sortir els jugadors al camp. Gairebé tothom té les apostes amb un resultat clar del Barça! Jo soc prudent, que els madriles són molt "chulos". Mireu quin quadre: Isidro (mun pare) és perico, Manoli (ma mare) del Madrid i jo del Barça. Avui convidem al Ramón a sopar i com a mínim ... ja som superioritat numèrica. Avui bici amb Àlex i Ramón, ritme suau per a ells, laboriós per a mí. Itinerari, tot un clàssic: Flix-Bovera. Total: 33,89 kms amb un temps total de: 1h 20' 38'', una mitja de 25,2 km/h. Frec. Card. mitja de 132 ppm i màxima de 168 ppm. A l'anada un temps de 46' 20'' i la tornada 34'18''. Hem arribat xops, la pluja ens ha condenat al món del fred. Uns peus glaçats, amb 1/2 l d'aigua a l'interior de les sabates i un geni del 1.000. Pobres ciclistes, aquells que están al món professional! Igualet que els esportistes del Barça-Madrid. Foto dels compis de l'etapa d'avui, pertany a la pujada que van protagonitzar al Mont Caro aquest passat estiu.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Iep!
M'agues agradat vindre, pero tenia partit de tennis, que he tingut que ajornar cuan guanyava 3-0...
No t'agrada gaire aixo de mullat eh albi? Io despres de plegar del tennis he sortit a correr un ratet pel monte plovent. Com he xalat!

Salut!

Anònim ha dit...

Salut Pau, salut. T'he trucat a casa i he parlat amb ta mare ... ha dit que estavés dormint i hem quedat que no et digo res. Ens hem fotut d'aigua hasta el cul Pau. Uffffff! kin cabreig que portava, jo que soc un animalet d'estiu.

Anònim ha dit...

Em va be una dormideta avans d'un partit de tennis, m'ajuda a estar mes tranquil ;) Sino hagues tingut partit hagues vingut amb valtres. Aviam si quedem per un dia d'estos i fem alguna altra ruta que no sigui Flix-Bovera, que em començo a coneixer les pedres de la cuneta!

Anònim ha dit...

Tens raó Pau! Tanta Bovera amunt i avall ... ja conec tots els arbequins aprop de la carretera. Haurem de buscar una alternativa per a les Bianchi.