dimecres, 7 de gener del 2009

Avui tret de sortida! A les rebaixes...


Per fí, un bon sol. Tot i tenir una bona gelada matinera (aquesta vegada, "gelada negra"), d'aquestes diferents a les habituals. Es produeix en comptades ocasions, ja que a Flix tenim un index d'humitat força alt. Aquest fenòmen apareix amb baixa humitat (molt lligada a un canvi radical de la presió atmosfèrica). Dia de treball i com no; de rebaixes. Com a fidel a la gran majoria del sector consumista: A GASTAR. Petit, Emma i el menda cap a Lleida. Activitat física de la jornada: Sèries per Unipreus, Carrera continua per carrer major i Tècnica de desplaçament per fer cua a la caixa. Frec. Card. mitja; sense comentaris. Ara toca sopar a casa dels "manos", bon menú i bona companyia. La foto del moment; bosses, gent i paciència.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Noooiii! Com t'agrade aixo de voltar i gastar per lleida. Si no hagues treballat, tot i que ja tocava, hagues vingut. Per cert, ja m'he decidit, Saucony Progrid Triumph 6. Ja em diras que en penses. Aviam si anem a pegar 4 raquetades un dia d'estos.

Salut!

Anònim ha dit...

Hola Pau! Molta gent per carrers de Lleida. Visca la crisi noi!!! Les Saucony Progrid Triumph 6, estan força bé. Gama alta de Saucony, aptes a partir de correrdors de 65 kg i amb ritmes superiors a 4'/km. Una bamba mixta en quan a la utilitat i amb una boníssima amortiguació. Son molt guapes, ara cal triar el color Pau, ja tardes ...