dissabte, 10 de gener del 2009

Dissabte darrera la finestra.


Feia molt de temps que no veia una pel.licula sencera per la Tv. Amb un matí de plujeta, una miqueta de neu i amb els carrers xops ... que podiem fer? Hem comprat la premsa, hem dinat i tombat al sofà, ens hem engolit "La novena porta". Massa hores dins la gàbia, per una cabra salvatge! Així que al tard, a les 19:30h, he fet cap al Polígon de la Devesa per trotar una estona. Entrenament d'avui: Escalfament complert d'uns 15', Carrera continua a ritme alt: Distància total: 5,01 kms en 19'54'' a ritme de 3'58''/km de mitja. Frec. mitja de 165 ppm i màxima de 183 ppm (ha estat progressiu, tot i que el fet d'anar voltant cada 280 mtrs, trencava molt el ritme). Descans de 3' fins baixar a 115 ppm i tornem a còrrer per fer 7,01 kms en 33' 54'' a ritme de 4' 49''/km de mitja. Frec. card. mitja de 157 ppm i màxima de 172 ppm ( aquest recorregut ha estat variat en quant a desnivell, pujades i baixades. L'anterior era totalment plà). Els primers 2 kms dels 7,01 kms hem anat recuperant l'exercici anterior, després hem anat incrementant el ritme fins acabar a ritme àgil. Sensacions, prou bones, tot i patir al final de la sèrie de 5,01 a ritme ràpid. Després hem notat la feina feta i el trotar ja no era tant lleuger com de costum. Muscularment; no ens podem queixar, demà ho acabarem de confirmar. La foto d'avui és del magnífic poble de Flix "a vista de pájaro".

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep! Ha estat be la nevadeta. Pel mati he sortit en la BTT i a l'ermita m'ha agafat una nevadeta seria, que despres s'ha convertit en aigua. Resultat, xop fins a les celles i un fred de por. Tornant cap a casa fotenli canya per fer pasar el fred. La costa de l'erola completament nevada, amb gel devall que feia impossible baixar demunt de la bici. Una aventureta mes per contar. Al final 30km. Patint pero xalant.
A la tarde 32' de running pels carrers mullats.

Ens veiem

Salut!

Anònim ha dit...

Bon entrenament Pau, si senyor! Jo poc a poc vaig posant el peu a la galleda. Ara fins i tot, he aconsseguit posar-me les bambes per anar a trotar nevant. El tema Bici-pluja-fred-neu, ja és una altra història. Això ho deixem per al s raider's com tú. Portes molts tiros pegats amb el tema Bike i jo ni tant sols arribo a principiant. Salut noi, salut!

Anònim ha dit...

Avui diumenge poca cosa s'ha pogut fer. 20' de trote per la tarde. La leo, la meua gossa ha tingut 5 gossets la mar de monos, i ja saps tota la feinada que comporta aixo, ames de ser la primera vegada. Ja et pasaras a veurels.

Salut!

Anònim ha dit...

stic Pau! Enhorabona per ser padri i tiet a l'hora. Mira que t'ho vaig dir aquell dia al tennis, paio!