divendres, 16 de gener del 2009

Divendres! Perfecte


Tot apuntava a trobar de nou una bona gelada, i com no! Un cop més la catifeta blanca per tot arreu. Boira alta, temperatura baixa i durant el dia una màxima de 6º C. El sol s'ho ha pensat tard per sortir i finalment ho feia passades les 14:30h. Trucada a Pau, vestimenta ciclista i cap al barri per fer una sortideta (feia temps, més d'un mes, que la Bianchi, la tinc aparcada sense tocar-la, possiblement té al.lergia al fred ...). La sorpresa ha estat trobar a l'altre "capo" de la cofradia, l'amic Pitoi, juntament amb Pau. Així que tots tres cap a l'asfalt a devorar kms amb un fred apte per a pingüins. La ruta d'avui ha estat variada. Res de Bovera, pujarem a la Palma i d'allí cap al camí asfaltat fins Vinebre (autèntic circuit al més pur estil Dragon Khan). La pujada no ha estat malament, picamenta de cames, però progressant. Arribem a la Palma, ens dirigim cap a Vinebre i a partir d'aquest moment, trenca-cames a tope amb alguna rampeta del 14%. Finalment, i a l'alçada de l'entrada vella de la nuclear, no entenia res de res. Aquells dos m'han marxat i jo no trobava ritme per enlloc. A l'arribar al Continental, podem comprovar que la roda del davant havia punxat. Molt bé Albi, com diria aquell conegut: Ets un globero! Distància total de 41,01 kms en 1h 49' 33'' a ritme mig de 22,4 km/h. Frec. Card. mitja de 125 ppm i màxima de 164 ppm. Sensacions de l'activitat: el canvi de trajecte amb més denivell s'ha notat. tenia pensat trotar uns 30', tot i que millor no fer-ho. Bessó dret amb molèsties. Demà més! Aquesta nit Barbacoa de Sant Antoni a casa Estela-Ripoll (estic baix de col.lesterol i anirà bé). La foto és de la Trinca abans d'un concert a la Rosaleda. Com gairebé sempre, on tenim a Pitoi i Albi junts; l 'espectacle està garantit; un fart de riure!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Iep!

Ha estat be avui la sortideta. Despres hem sortit a trotar en Pitoi mitja horeta. Ara la teva Bianchi ja coneix algunes carreteres mes! Per cert ja la tens arreglada. Ja vindras a buscarla.

Salut!

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Osti,tú!! ja veus que ni Hamilton té un servei de reparació de neumàtics tant ràpid!!
Jo després de la 1/2h de running he fet 2000 de banyera a casa!!!
Feia molt de temps que no xalava tant una tarde així!!!

Anònim ha dit...

Estic d'acord en tot Sisco! Però no comparos al Hamilton amb Colibri i menys a Pau amb Ron Dennis. la sortida ha estat genial, dona gust tenir un pelotón com aquest. Recorda! Un cop a la setmana ho hem de fer.

joan ha dit...

bueno, bueno,bueno, ja veig k enguany us esteu prenent en serio la preparació per la TRIFESTA !!! així m'agrada nois, a veure si enguan no hi ha abandonos "sospitos" !!!

Anònim ha dit...

Gràcies Pau per reparar la roda. Ja he comprat recanvis per les pròximes cafrades. Segur que vaig punxar on vas dir-me! D'auí uns dies ho repetim soci. Records!

Anònim ha dit...

Va estar be, vai xalar. Aviam si es veritat i repetim un dia d'estos. Ara que ja t'has estrenat amb una altra ruta, podrem vairar mes.

Salut!