diumenge, 18 de gener del 2009

La Xistorra demana descans...


Després dels dos entrenaments d'ahir, preparatius i foguera per el tema Sant Antoni ... i posar-nos dins el llit passades les 5:30h ... optarem per el descans. Avui hem vist el sol una mica més d'estona de l'habitual. La tarda, l'hem passat al tennis amb la Final de Dobles Masculí. Un partit distret, tot i que finalment la parella formada per la family Campillo s'ha endut la victòria davant Pitoi i Pau. A més, els compis de Trepa i Pollo han fet 12è i 22è a la Duatló d'Alpicat respectivament. On Xavier Benet també ha pres part, tot i desconèixer la seva classificació. També els col.leguilles de l'ATE s'han deixat sentir als controls de Pista Coberta a Vilafranca. On el Llorenç Sales amb 8' 39'83''', ha estat tercer classificat en els 3.000 mtrs (guanyador de la Milla Nadalenca de Flix). La Ingrid Pino ha estat segona amb 3' 8'' 4''' en els 1.000 mtrs (veina de Benissanet i també guanyadora a Flix). El Jordi Hernàndez ha estat capaç d'aturar l'electrònic a 9' 72'' en els 60 mtrs tanques (fill de Mòra la Nova i company d'entrenaments) i la Mireia i Gemma rebenten els temps amb 5' 2'' 39''' i 5' 8'' 43''' els 1.500 mtrs. La Maria 1,52 mts en alçada i quedant la 1a. El Cristian també hi era per allí i ha fet un registre de 2' 6'' 56''' als 800 mtrs. I un bon grapat d'atletes més representant les nostres terres. Deu meu quines marques, enhorabona a tots!!! La foto és del sopar-Mas d'Isidro per celebrar Sant Antoni (aquest cop, tot va ser molt a ralentí... massa tipets dels Nadals!).

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ufff!!! He estat amb el calendari a les mans i les properes festes no son fins d'aquí 12 setmanes. Han quedat darrera Ponts d'Inmaculada, Nadals, Cap d'any i Sant Antoni. Ha estat un plaer compartir els moments amb tots vosaltres. Haurem de fer preparatius per calçotades i si pot ser no trigar gaire. Aquesta última jornada vaig sentir un cert daltabaix en quan al ritme. Vam treballar tanta i tanta qualitat en les anteriors festivitats ... que ara, i per Sant Antoni, ja teniem tot el peix venut. Val a dir que Bull i el menda encara vam estar compartint diàlegs i fent rotllana a la foguera de l'Escala. Com aquell que passa per allí i ... en un moment es trobar dient de les seves. Salut a tots i fins la pròxima.

Anònim ha dit...

T'he de vigilar de més aprop!!! Ja hem podies acompanya a fer l'antepenúltima :-)
Consirem les 12 setmanes són una petita travessia pel desert laboral.
I certament, aquests sopars i celebracions han estat un raig de llum que m'ha permès sortir de la immensa foscor de la rutina diària.
En qualsevol cas, sempre podem muntar una festa nosaltres.
Insisteixo hauríem de fer un llibre i/o pel·lícula, estem perdent diners.....

Anònim ha dit...

Jajaja! Perdem diners segur!!! :P

És veritat que ahir estàvem una mica descafeïnats, però tot i que no hi ha festes a prop, segur que trobem alguna cosa per celebrar. No tenim el cumple de Raimon el mes que ve?

I sinó tranquils, que la "comunicadora" s'inventa el que faci falta perquè ho puguem celebrar amb bona manduca i millor companyia.

Bona setmana!

Anònim ha dit...

St. Antoni ha sigut una mica més fluixet per a que la pròxima l'agafem en més ganes!
Aquest fred me mata...
Tens raó fotògrafa, no caldrà esperar massa per la pròxima, en menys d'un mes el cumple de ramon! I també tenim una visita a lleida, et sona??? Falta que ens invitin! ;-)

Anònim ha dit...

Bones , en primer lloc felicitar als dos craks del poble que tambe van participar a la duatlo d'Alpicat pel seu molt bon resultat .

Jo vaig tenir que marxar a corre cuita per que tenia dinar de compromis amb les pubilles de casa i no vaig ni poder acomiadar-m'he dels dos companys i no savia ni el meu propi resultat.

Avui he revisat la classificació i jo vaig quedar en la p.97 de la general i p.91 de la masculina amb un temps de 1:39:45 que esta força be .

Salut i km per tothom.

Anònim ha dit...

Ostic Xavvv, vec que la teva duatló va acabar a casa amb les pubilles! Vas anar de cul, ja m'ho havia dit Àlex. També sembla ser que vas quedar content de la cursa i això és el més important. Trepa, va caure amb la bici i demà possiblement sortirà de dubtes, després d'una placa al canell. Avui es queixava molt i ha tingut que plegar de la feina. Esperem que res important... Ja ens tindràs informat de la propera. Diumenge fan alguna cosa a Alcañiz amb la Bike, oi? Records i kms.

Anònim ha dit...

Ostic noi informam d'aixo d'Alcañiz que jo no ser res.
Ho sento molt per Trepa (segur que va ser al mal.leit Stop d'entrada al poble), espero que no sigui res anims i a la faena com ell mateix diria.

Ja saps que jo casi sempre estic content , nomes el siple fet d'acavar ja es per estar content en qualsevol compe que faig , la meva meta no es d'altra que aquesta i passar-m'ho be per totes aquestes compes que vaig fent.