dijous, 24 de desembre del 2009

Fem lloc per la Nutrició!

Ja portem una bona estona amb olors temptadores que surten de la cuina. Manoli porta un "rato" dins aquella fàbrica d'elaboració artesanal, preparant els àpats d'aquests dies. El tret de sortida ... d'aquí no gaire! Tenim els Nadals darrera la porta i solsament cal obrir-la i gaudir d'aquests dies. Un matí passat per aigua i molt aprofitable per compartir amb el llit el descans més oportú. Màxima de 15ºC i mínima de 6ºC amb una precipitació d'uns 3 ltrs/m2. El fred ens obsequia amb una treva i el mercuri del termòmetre es manté més alt que aquests darrers dies. Ens toca entrenar de nou i esperem a la tarda per esquivar la pluja. Treball de 20'9'' d'escalfament pel Circuit de Cross d'Ascó a ritme de 5'2''/km amb 140 ppm de mitja i 4,00 kms en total. 3' de descans i directe al treball de les sèries: 3voltes+ 2 voltes+ 1 volta amb una recuperació de 3'. La volta del traçat té una distància de 990 mtrs. La primera sèrie hem aturat el crono en 11'37'' a ritme mig de 3'55''/km amb 172 ppm de mitja i 180 ppm de màxima. La segona; uns 7'58'' a ritme mig de 3'59''/km amb 171 ppm de mitja i 180 ppm de màxima (aquesta amb un flato guapo, fruit de l'esforç i la qualitat de l'exercici) i la tercera de les sèries; 3'45''  a ritme mig de 3'49''/km amb 166 ppm de mitja i 182 ppm de màxima. Un retorn a la calma de 15'29'' i fer els 2,53 kms per asfalt amb 134 ppm de mitja. Feina feta en un escenari força tou i duríssim per mantenir ritmes alts. Acabem plens de fang i les bambes amb prou feines trobem els cordons per treure-les. Uff! Tenim molta feina si volem fer els 6 kms pel circuit per davall de 4'/km per al proper Cross d'Ascó.

Aprofitem el moment per felicitar a tot aquest personal curiós que manté la paciència per llegir el bloc. A tots els coleguilles amb aquest "trauma" compartit per l'activitat física. Per tots aquells Sants i Santes que ens aguanteu i .... per tothom. Bones Festes, Bon Any, Salut i kms molts kms!!!

2 comentaris:

Pau Carranza ha dit...

Albi Bon Nadal i per si no ens veiem Feliç any nou!!

Albi ha dit...

Hola Pau! També et desitjo un Bon Nadal. Ja t'hem posat ull per camins de Monrodons i valletes. Ens hem creuat més d'una vegada i ara solsament queda una convocatòria d'aquestes de cap de setmana per sortir amb nosaltres pel terme. Ja t'ho direm! Records flamenc!