dilluns, 7 de desembre del 2009

Un dia gris ...

Cap de setmana acabat i retorn a la feina per molts de nosaltres. Aquesta vegada ha estat entrany. Algunes botigues tancades, altres obertes i menys gent pels carrers que la resta d'altres dies laborals a primeres hores. Passem a buscar el diari, comprem un parell de recanvis i ja podem viure en directe l'estat d' ànim compartit del poble flixanco. Solsament ens faltava aquesta! És dificil lligar les paraules per contar les anècdotes amb pinzellades a l'estil Albi. Aquest noi ens deixa el dolor terrible i difícil de combatre. Una pèrdua tràgica i que molts cops al passar fent els Run's per aquell punt ens vindrà la seva presència. El meu pur i sincer condol per tots aquells afectats i familia.
Màxima de 13ºC i mínima de 4ºC, gens de vent i unes gotetes d'humitat sense fer soroll. Ens toca fer la nostra i ens posem en marxa pel Barranc de la Peixera d'Ascó (circuit de Cross). 4,28 kms en 21'20'' a ritme de 4'59''/km amb 142 ppm de mitja i 158 ppm de màxima. Descansem uns 120 '', temps suficient per posar-nos les sabatilles de claus de cross i directes a les sèries. 3x1000 mtrs i recuperació de 108'' i 98'' aturats completament. El circuit llarg té una longitut de 992 mtrs i decidim complertar la resta  de mtrs per fer el pas d'1km. 3'37'', 3'35'' i 3'39'' el resultat del treball. L' última ens passava factura i sense cap mena de dubte el ritme era massa ràpid per mantenir-lo. Muscularment tot perfecte i a nivell de recuperació no ens podem queixar. Sencillament ens falta molt per poder anar a ritmes "guapets" i les sabatilles de "pro" pels cracks del negoci. Jo, he anat fatalíssimo.

2 comentaris:

joan ha dit...

els claus els has ficat cap a la banda de fora, no ?

Albi ha dit...

Bona aquesta! No t'ho perdos que quan les vaig comprar portaven uns tacos de 9 mm i van haver de canvial's a Ascó per no fer mal a ningú.