dimarts, 8 de desembre del 2009

Record de Runner's!


Aquest cop ha estat tot un record. Vam fer la convocatòria ahir a la tarda i la penya no ha fallat. A les 10h tots al Continental per fer cap amb cotxes a Riba-roja i fer uns 14 kms per asfalt fent companyia al Riu i el seu encantador voltant. Tenim màxima de 17ºC i mínima de 6ºC, un lleuger Cerç i un sol tímid que anava fent sortides esporàdiques. Camil, Xavvv, Robert, Trepa, Pollo i el menda. Els primers 7 kms anvem compartint xarrameca; que si bombers amunt i avall, que plans d'entrenament i fins i tot el "tiempazo" de Camil a la Marató de Saragossa amb 3h12'57''. A partir de l'alçada del camping, mitja volta i continuant amb la progressió de cursa. Els darrers kms, canvi de ritme i a patir fins la rotonda de l'alçada de l'embarcador. Els 12,64 kms captats pel polsòmetre (aquest comença a fer el ruc; possiblement piles???) en 1h 1' 31'' a ritme mig de 4'52''/km amb 145 ppm de mitja i 179 ppm de màxima. Es parcials dels kms son els següents: 5'39'', 5'22'', 5'25'', 5'14'', 5'14'', 5'19'', 5'1'', 4'50'', 4'34'', 4'28'', 4'8'', 3'46''... Un kilòmetre de pujada fins a cotxes a ritme "Guapacha Combo" i cap al poble de nou. Bon matí amb aquesta companyia de luxe i bon "tute" a les cames. Esperem repetir moments i kms amb tots vosaltres en un bon grapat de vegades. Ràpidament directes a la dutxa i compartir el dolor amb la familia "Rodri". Tot el poble en el seu punt màxim d'expressió de condol i orgullós un cop més de ser veí d'aquest indret. Dinar amb el Grup de Voluntaris de Sebes i tarda de relax total per acomiadar aquest stage pre-nadals. Demà tenim "costura" i caldrà fer cap a la piltra prontet. Avui foto dels: "Veteranos del Vietnam".

2 comentaris:

Xavvv ha dit...

Veteranos?potser si.Del vietnam?potser tambe, pero com corre la penya noi(Sort que havia de ser de tranqui ) No hi ha coneixement paio un encent la mecha i els altres li donen ales.
Bona curtida , amb bona companyia , pero massa rapid per a mi.

Albi ha dit...

Va estar bé coincidir amb 6 runners de tots els perfils. Els teniem de la muntanya, altres del sector triatlètic, algun maratonià exemplar, també personalitats amb motor diesel... Tots plegats per aquella carretera petant la xerrada fins als últims moments que la cosa va anar-se'n de les cames. Jo vaig xalar com un nen. Bon rotllo, gent sana i de la bona i un temps boníssim per compartir tots plegats. Cal repetir-ho!!!