diumenge, 22 de novembre del 2009

Això és una altra cosa!


Acabem la nit amb el sopar dels compis del Tennis a l'Hotel Casino. Encara doblegats com a cucs, justet fem postres i cap a la piltra. Avui toca aulives tot el dia i cal recuperar-nos. Màxima de 19ºC i mínima de 10ºC, a les 6:00 un raig de pluja d'1 m3 i una humitat important. Sort que a partir de les 11:00h el sol ha guanyat el posicionament i ens ha acompanyat durant la resta d'hores de sol. Solsament posar el primer peu al terra, ja hem comprovat que la cosa era diferent. No tenim dolors alarmants i sembla que tot està al seu lloc. Com no podia ser d'una altra manera ... un bon dinar amb un conjunt nutricional  a la barbacoa. Isidre i Manoli han estat els cuiners i els quarteraires tips i ben tips. Al tard, toca complir amb entrenaments. Directes al Polígon per fer milles amb la companyia del Carrusel Deportivo de la Ser. 18,44 kms en 1h 33'22'' a ritme de 5'3''/km amb 142 ppm de mitja i 154 ppm de màxima. Notem treball un cop aturats, tot i que ens trobem força recuperats. Exercicis d'estiraments i una dutxa per tancar la jornada. També destacar el paper dels joves atletes que avui han pres part al Cross organitzat a Flix. Aquesta vegada el Centre Excursionista (l'amic Trepa) ha dissenyat un circuit força atractiu. Una bona noticia pel bressol runner del poble (Àlex un 10 ). Avui la foto del Dream Team Aulivaire.

2 comentaris:

Xavvv ha dit...

Colibriiiii que aquest mati estaves amagat per algun oliver , fent la becaina , ara ja ho entenc era la resaca del sopar!!!!! jejeje
Aquest mati he passat per Valletes pero els unics cuarteraires que he vist eren Isidro i Manolita que tots els demes devien estar serran llenya!!!!

Albi ha dit...

Anaves més camuflat que Rambo a l'última peli. Ni et vam conèixer paio!