dimarts, 10 de novembre del 2009

Ep, una treva amb el vent!


Per fí, i després d'uns quants dies veient córrer les fulles per carrers ... avui el Cerç ha deixat d'intervenir i posar pau a l'atmosfera. Tenim sol de bon matí, màxima de 14ºC i mínima de 4ºC. La sensació de fred no és tanta com les darreres jornades, però cal tapar-se. Ja començen a deixar-se veure's els remolcs i vehicles per carreteres de la zona amb el fruit més caracterísitic de la contrada. Temporada d'auliva en marxa, on un bon grapat de gent aprofiten aquestes dades per poder esquivar temperatures més baixes. Pantani va recuperant-se del turmell, Pollo i Trepa mirant calendaris per els propers reptes triatlètics, Pau i Xavvv ultimant la posta apunt per la cursa de Corbera, Bull veient com la neu va posant color a les cotes més altes de la Seu i la resta, caldrà rebre informació durant els darrers dies. Tenim un Run de 40'7'' per fer uns 8,42 kms per terreny mixte a ritme de 4'46''/km amb 142 ppm de mitja i 160 ppm de màxima. El típic rodatge de recuperació i els seus reiteratius exercicis d'estiraments. Avui mostrem una foto històrica. Pertany a l'any 1.985 a la Marató de Madrid, on una anècdota va marcar la tònica de la Cursa. A la dreta tenim a l 'atleta Fernando Díaz i el de l'esquerra és el meu mister, l' Antonio Cánovas. Aquest últim va patir un desfalleciment i el seu company i bon amic Fernando va esperar-lo per entrar junts a Meta. Temps final: 2h 22' 31'' i un viatje a Nova York!

3 comentaris:

Ginesgon ha dit...

Eick!Albi!
Amb este entrenador has d'acabar volant...Vaya tio!Quin megacrack!Al 1985, 2h22' en marató....Ufff! Me quedo gelat...
Estàs molt ben aconsellat,no? No estaria malament un intercanvi d'opinions i consells amb este crack. Mos donaria 4 consells pel nostre repte 2010Avui mos hem apuntat a la marató de Barcelona!
Salut megacrack!

Xavvv ha dit...

Cullooooooons!!!!! aixo si que es corre i no el que fem naltres.

Albi ha dit...

Volant, volant no home. Però val a dir que el paio ens té motivats. És cert que pràcticament estem començant. La seva metodologia, és de la vieja escuela amb algun ingredient més actual. Forma part de l'equip de tècnics del Club d'Atletisme d'Ascó (aquests estan forman una bona estructura)i qualsevol dels seus socis pot optar per ser dirigit per Cánovas. Penso que una cabra boja com jo necessita el servei d'un tècnic. Val a dir que no pot ser cap amic i conegut, un argument suficient per posar-nos en mans de l'Antonio. Segurament no és el millor del món, però per ara no el canviem per ningú. De totes formes "valtros" rei que porteu un bon grapat d'experiència a les cames i segur que planifiqueu les cose com cal. Records soci, a veure quan passo per la Caixa i anar a fer un café crak!