divendres, 20 de novembre del 2009

Massatge amb el "fisio" d'Ayad Lamdassem


Possiblement els anglesos ja tenien constància sobre la boira flixanca, abans de posar-se a viure pel nostre terme. Aquest matí, ja començava a ser força densa i a més amb un grau de humitat important. El sol ens ha visitat a les 13h. Deu meu, que poc ha matinat l'artista! Tenim una màxima de 18ºC i una mínima de 9ºC, gens de vent i unes ganes de posar en marxa el "finde" de locos. Pel que fa a l'actualitat esportiva del poble; afegir les finals del Torneig Social de Tennis. Demà a partir de les 16h: Lorena-Elena i a continuació: Carranza-Pitoi. El peloton de "compis" el tenim mig "tocat". Alguns amb constipats típics de les dates, altres malmetuts per la "canya" (un servidor inclòs). Ahir van aparèixer unes molèsties a la zona del genoll dret. Motiu suficient per posar-nos en mans del fisio de l'Ayad (una recomanació del mister) i comprovar les seves habilitats. Així que cap Ascó i fer un Run al més pur estil "grillamenta" per posar-nos a punt de caramel per trencar-nos definitivament. 5,10 kms per terra en 20'1'' a ritme de 3'55''/km amb 166 ppm de mitja i 178 ppm de màxima. Una sèrie de progressió, tot i que de forma inadequada i contraproduent. Estiraments i cap al fisio. En acabar el massatge, uns progressius per la gespa. No recordem el nom en qüestió. Un noi marroquí campió d'Africa de Jabalina, cursant estudis de fisioteràpia a Lleida. Uf! quin mal m'ha fet el paio!!! El dubte de tot plegat; és saber si demà: podrem caminar?

7 comentaris:

Xavvv ha dit...

Encara sort que no t'ha partit que amb l'esquena i els braços que te et podria agafar con una fulla de paper a arrugarte per tirat a la brossa company,jejeje
A mi m'ha anat força be , i es diu Ahmed o algo semblan no se si s'escriu aixi exactament

Anònim ha dit...

I no podríem trobar a la Campiona d'Africa de Hula-hop millor? Es una sigerència i igual venia jo i tot...
Ah! es diu Javelot.
Pitoi.

Albi ha dit...

Tu si que estàs fet un "javelot". Avui tens la enesima i tantes final del Torneig Social. Tot un clàssic dels clàssics entre els dos monstres del tennis flixanco. Un regal per aficionats i amics presenciar aquest extraordinari event que mai passa per alt. Et desitjo sort i com a coherència i lluny d'"amiguismes"; que guanyi el millor!!!

Robert ha dit...

hula-hop diu... juajuajuauja canimal!!!! entre això i el javelot, te veig molt finet pitoi... jjajajauajuau
resultat de la final masculina?

joan ha dit...

per fer estos "entrenos" no fa falta ni tan mister ni tanta parafernalia k estes bojades ja les feies fa anys ! AL TANTO ! ;)

Anònim ha dit...

6/2, 6/3 i segur que no m'equivoco!!
Pitoi

Albi ha dit...

Si noi! Segur que hi ha alguna cosa pel mig mal feta. Dubto molt del ritme portat abans de fer-me el massatge. Dubto molt del grau d'apretamenta que va donar-me l'artista de la javalina, dubto molt dels progressius després d'aixecar-nos i dubto molt de l'entrenament de l'endemà. Possiblement ... tot per a marroquins i no per a un piltrafilla com jo. Aquest Cánovas vol acabar amb mi!!! L'hi hauré de dir que soc Albiac Machín i no "Albial Manin".