dimecres, 16 de desembre del 2009

Fred de valent!


Tornem amb un capitol de fred d'hipersemblants caracterísitiques com les d'ahir. Ens busquem la vida per tapar-nos fins a dalt ... però el fred entra per tot arreu. Durant la nit, hem notat indicis d'irritació de gola i la "totxa" no para de rajar, empapant un bon nombre de mocadors. Tenim màxima de 5ºC i mínima de -1ºC. A les 7:30h la barca del poble tenia una fina capa de gel al damunt els seus taulons i els cotxes del costat el riu, presentaven una glaçada de vidres important. Sense temps per avorrir-se laboralment, patim un dia de bòlid i per una cosa i l'altra (feina i constipera), decidim no fer res d'entrenament. Haurem d'esperar evolució per demà i cordar-nos les bambes per deslliberar "envejetes" sanes, un cop veiem als: Robert, Joan, Jose, Marce, Cristian i companyia. Aquesta vegada posarem una foto d'un dels estadis on es disputarà el proper Mundial de futbol. Guapo en ganes!!!

4 comentaris:

joan ha dit...

ZERO dll, ZERO avui, i ahir salvat per la campana a última hora......ai k la fresqueta no li sente b al jefe d la rajoleta ! ;)

Albi ha dit...

Ostic paio, tens raó amb això de la fresqueta... però et juro que porto un "trancazo" del 15! Haurem d'esperar a demà per mirar com evoluciona la constipera noi!!!

Anònim ha dit...

POLLO
Culebri que et vaig dir, VITAMINES!!!i no dormis en lo cul a l'aire tremendo!
Si no t'apeteix entrenar, sempre pots fer-ho tot en un dia;ESCOLTA BE:aquest cap de setmana a la pista d'atletisme de CAN DRAGO fan la kafrada nº1.....24h de running nonstop...on?...a una pista d'atletisme...aixo si cada xtemps et deixen canviar de sentit..24HR+PISTA ATLETISME pots acabar PSICOPATON PERDUT. Un company de barna gym hi anira, m'he despedit d'ell.10 ni do!!!!

Albi ha dit...

Cul al aire??? Moririeu de pulmonia els "carinyos". La solteria ens constipem de les calorades que ens agafen veient i contemplant els paratges desconeguts i monumentals ... ja ja ja!!! El tema de Can Dragó ja el tenia a la ment. Mayoral ja l'experimentat en persona, tot i que la duresa va lligada amb l'esdeveniment la realitat per molts és una altra Pollo. De totes formes "xapó" per donar voltes tantes hores i no acabar boig una cabra.