dissabte, 2 de gener del 2010

Milla Nadalenca de Flix!

Aquests dies cal mirar bé el calendari abans de deixar anar quin dia som. Dies de festa pel mig, amb horaris diferents i hàbits tant desconeguts com inusuals. Ens aixequem més tard que de costúm. Veiem un bon sol i un bufit suau del Cerç. Màxima de 12ºC i mínima de 5ºC, després de dinar el sol ens deixa i un concert de nuvols prims acapara el color del cel. Tenim la Milla Nadalenca i cal anar a donar un cop de mà als organitzadors i al compi de Trepa. Així que passem a buscar el personal i cap a l'Avinguda de Catalunya. Bon ambient atlètic per la plaça. Els Esbufecs anaven arribant (no fallen mai), els coneguts d'altres curses ens saludavem i encaixaven unes mans com a gratitut per la seva presencia. Els Cristian, Tonyo, Trillo, Roca, la Ingrid (flamant guanyadora de la Jean Bouin) i tots els de casa que posavem l'acompanyament per amenitzar la festa. Les curses han començat amb l'impressionant espectacle dels més menuts. Amb aquella ànsia per fer anar les cames més ràpid que la pròpia física. Pares, mares, avis, tiets i seguidors gaudint d'aquelles imatges en una tarda fresca de Nadals. Ens tocava el torn; nois i noies junts. 1.609 mtrs en un circuit urbà amb 4 voltes per cubrir en un terreny mixte en quan a desnivell. una Milla dura, per la seva pujada i "castigadora" pels 7 giravolts de 360º. Sortida amb força gent al davant. El sector del futbol lluint els colors del Flix obrint pas a ritme de vertígen. Calia fer una bona gestió de cursa, ja que aquest tipus de carreres van posant maduret al personal. Els cracks ràpidament han seleccionat el paquet. El Cristian, Sales, Tonyo i un d'aquells clàssics atletes coneguts a les nostres curses van posant "gasto"  en les primeres posicions. Trepa seguint la traçada  amb la seva tàctica de tota la vida. A mida que superavem metres la proximitat amb la "presa" era més propera. Canvi de ritme per acabar donant-ho tot i anar remontant posicions per fer el 5è lloc final. 1600 mtrs en 5'13'' a ritme mig de 3'15''/km amb 166 ppm de mitja i 177 ppm de màxima. Possiblement hem estat conservant massa, ja que l'arribada ha estat massa explosiva. És cert que la manca d'experiència en aquestes curses i els dubtes del nivell que tenim; ens originen aquests dubtes en cursa. Bona tarda en general i bon caliu runner per la Plaça. Donar les gràcies a tots aquells "cracks" que poseu el nivell vistós i desitjar la vostra participació per l'any vinent. El reportatge de la Milla; el mano, com gairebé sempre.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

L'enhorabona en primer lloc als participants ( Albi, es la primera vegada que et vec correr bé) i en segon lloc als organitzadors amb un peró: Premis als Locals !!!! cuidem-ho tot... Ànims i Bon i Esportiu Any 2010!!!!
Pitoi

Pau ha dit...

Enhorabona colibrinet per la cursa. Es nota el treball ja eh?
Aixo es veritat, s'hauria de donar premis als locals, s'ha de fomentar l'esport local.

Anònim ha dit...

Deixo lo meu comentari xq sàpigos q me tornat a mirar les fotos!!!
X cert, tb crec q los locals mereixem un premi....
-Gemma-

Albi ha dit...

Molt bé nois! Agrait pel vostre suport. A Pau i Gemma, també mereixen un reconeixement a l'igual que tots aquells que es van plantar al darrera la sortida. Ens ho vam passar força bé. I el tema dels premis??? Haurem de treballar a fons i estudiar el tema. De totes formes ... xapó per poder consolidar la Milla un any més!!!

Anònim ha dit...

Moltes gracies per la organitzacio de la primera cursa de l'any 2010
Molt be l seu muntatge
I fins la cursa de les escales

Anònim ha dit...

molt intiresno, gracies