diumenge, 31 de gener del 2010

Posar el peu al terra i fer un Run de bon matí!

Deu ni do amb el cap de setmana! Pràcticament ens hem aixecat a la mateixa hora d'un dia feiner. Ahir per jornada rústica i avui per entrenament. I tot, per adaptar-nos a l'horari deTrepa. Avui tenia el Campionat Escolar de Catalunya de Cross a Mòra la Nova i mereix l'excepció (és el Mister dels nens del col.legi del poble). El dia una mica regirat del tot ... Un matí que prometia amb un bon sol i un Cerç amb coneixement. Màxima de 10ºC i mínima de 6ºC. A partir del migdia, la cosa va canviant i el cel és conquerit per núvols amenaçants. Així que encertem amb la previsió i ens posem a còrrer a la millor hora. El Frank i Robert ja estavem pel Polígon escalfant i preparats esperant els dos "calamitats". Ens hem passat a buscar mutuament i veiem passar els minuts al davant la casa de l'altre. Finalment ens incorporem els quatre i arrenquem les maquinàries. Itinerari de Sebes fins arribar a l'asfaltat de riba-roja i mitja volta per  anar soltant cames i acabar a ritme ràpid. Total de 17,93 kms en 1h 30'30'' a ritme de 5'2''/km amb 149 ppm de mitja i 184 ppm de màxima. La grupeta ha estat inmillorable, tothom donant el callo i complint com uns cracks. A falta de 5 kms el rodatge ha quedat enrera i hem passat a un ritme en progressió i exigent en els darrers 2 kms. 4'20'', 3'37'' i acabant a 3'25''/km els últims 400 mtrs. Tot i comprovar durant el transcurs del run que no anava massa àgil (alt de ppm's fruit de les costes d'ahir i l'hora de l'activitat d'avui), finalment hem acabat força sencers. Sensacions de poder mantenir el ritme més estona, cosa que altres vegades no ha estat igual. En certa manera històries misterioses que presenta l'organisme de forma inexplicable. A la tarda 1h i 30' de piloteig de tennis a la superficie d'herba artificial i soltar les cames.  La foto de la jornada, per aquests quatre músics del Trote d'un Diumenge matiner.

5 comentaris:

Xavvv ha dit...

Molt be cracks , potser si hages estat a la foto ara no estaria amb malt de peu company,dema ens parlem maquina.

Albi ha dit...

Tú si que ets un crack! Però al loro que de vegades els cracks es converteixen en "catacracks". Tú ja m'enten's.

Anònim ha dit...

Good dispatch and this mail helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.

Franc ha dit...

Afegiré a la magistral crònica de l'entrenament d'ahir,una descripció visual personal,que és la meva imatge del dia:
El display registrant 3.20 min/km i 192 bpm(mentre veia com perdia la roda d'Alex i teva a 600 metres de la fí).

Va ésser un bon entreno!.
Per la tarde vaig sortir a rodar 5.5 km, per aclarar el lactat de la sang i de pisto anava més baix que el d'un elefant(Anava 40 segons/km millor del habitual).
:-)

Franc.

Albi ha dit...

Bona jornada Franc! Vam passar un bon matí i molt aprofitat per treure la "cascarilla" de la maquinària. És un orgull compartir milles amb vosaltres i fer del Run un magnífica escenari de tertulia fanàtica. Salut company i fins la propera!