dimarts, 19 de gener del 2010

Running Nocturn a la vora de l'Ebre


Tenim una temperatura prou bona per estar vivint en un mes de gener. La llàstima és el cel, amb aquest pigment gris i amenaçant plujes de nou. No apareix el vent, no patim les glaçades matinals, gens de boira baixa, però el tema sol ... és un món a banda. Voldriem tot allò que no tenim o potser ho desitjariem tot. Però no val estar tip ... i si més no ... pregunteu a Trepa. Que passa, en cas de sortir tip a l'hora de trotar? Tenim una màxima de 12ºC i mínima de 10ºC, una nit esplèndida i per aquest motiu no l'hem deixat passar per alt. Ens deixen al pont de Ribaroja (el mano, ens ha portat en cotxe), frontals a punt i en marxa per camí a vores del riu. Terreny tou i esquivant "charcos" com aquell Messi que no para de driblar l'adversari. Bueno! No erem els Messi ni Iniesta, però teniem a Trepa i el menda, soltant cames. Rodatge d' 1h 2'25'' per fer uns 12,00 Kms a ritme de 5'12''/km amb 143 ppm de mitja i 164 ppm de màxima. Passat el Mas del Director, ens trobem amb una altre Runner del poble. Frank, un més de la secta, i curtit de kms entrenant com un Pro. S'afegeix a la grupetta i fem petar la xerrada fins dalt els semàfors. Així que posem fí a la jornada amb un rodatge suau. Molta comoditat i una agradable sensació de compartir nit amb l'espectacle d'un Ebre brillant, davant la claror d'una lluna fosca. El cartell indicador ... un fidel reflexe de la relació d'anar massa tip!!!

3 comentaris:

Xavvv ha dit...

Ke maricons nens podieu dir alguna cosa , jo sol com un mussol pel poligon i valtros xalant pel monte.
Bon entreno companys , la proxima aviseu que jo m'apunto a tot!!!!!

Albi ha dit...

Tens raó Xavvv! Tot i ser massa d'hora per la teva franja horaria. Per cert! Avui t'he vist creuat amb ganes amb això del tancament de llum de la Pista... Haurem de parlar amb Robert a veure que podem fer.

Xavvv ha dit...

Home!!!!!el que mes m'ha emprenyat ha estat que el paio aquell encara ha dic que es igual i aixo m'ha inflat molt , perque lo minim que podie fer era dir ho sento no t'he vist o algo aixi (cosa que no hagues colat) , i si el problema es que estava sol!!!!pues apago dos torres o mitja llum i aixi hages acavat l'entreno per alli.

El dv mirare de parla amb algu de la junta que hi hagui per alli.