diumenge, 3 de gener del 2010

Un diumenge per recuperar forçes!


Aquest matí a les 8:30h una nombrosa "grupetta" formava part de l'expedició per coronar la Punta l'home. Una activitat organitzada pel Centre Excursionista de Flix i dirigida pel "jefe", l'amic Trepa. Moralment tenim un càrrec de consciència per poder participar en l'acte. Però ... , molta son acumulada i desfet com una guatlla per aquest ritme marcat en una setmanade locos ... optem per fer nones fins els 11:00. Així que amb una màxima d'11ºC i una mínima de -1ºC, sol al migdia i nuvols prims a la tarda, ens trobem en un diumenge complert metereologicament. Bessons carregats i cames carregades han estat motiu suficient per anar a soltar-les i fer un rodatge suau. Aquest cop el Charly ha estat el company del run. L'amic està una mica gras i li convé compartir kms per aquest indret de Sebes. 12,23 kms totals en 1h 5' 34'' a ritme mig de 5'21''/km amb 136 ppm de mitja i 174 ppm de màxima. Els darrers 1.500 mtrs han estat en progressió ràpida per anar a mitja de 3'45''/km i donar per finalitzat el treball d'avui. Cada cop vaig rebent més fotos de la Milla i aquesta d'avui és boníssima! Us enrecordeu d'aquella imatge d'un National Geographic d'una noia d'ulls blaus??? Doncs aquí en tenim a TRI!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo nevodet més guapo del món!!!!Q d'aqui uns anys tb correrà al costat de sun pare i sa tieta.....i mos farà la ralla a tots!!!!ALA!!!!
-Gemma-

Albi ha dit...

Uf! Més val que la gambada sigo mixte entre la teva i la de sun pare ... ja que sinó ens ha de fer forats per tot el tartà. Ja ja ja!